NAF
  • NAF

NAF 1l

NAF 1l

NAF 1l

Prípravok je vhodný na posilnenie včelstva a na podporu zvýšenia znášky. Včelstvo je zároveň odolnejšie proti niektorým chorobám (Mor včelieho plodu). Obsahuje esenciálne oleje, ktoré pomáhajú v znížení počtu roztočov (Varroa destructor).

28,80 € S DPH
Na sklade Doručenie do 2 dní
08259

Dávkovanie: Pred použitím potrepať! Včelám sa podáva v sirupovom roztoku 1%. Jednej štandardnej rodine podajte v ½l sirupu 5ml prípravku, čo zopakujte 10 dní za sebou alebo 10-krát obdeň, ak dané množstvo za 1 deň včely nezúžitkujú. 1 kúra znamená 50ml prípravku na 1 včelstvo, 1l balenie vystačí na 20 rodín.

Prípravok je iba preventívny prostriedok, neslúži na liečenie napadnutých rodín morom včelieho plodu!

Zloženie: 100ml obsahuje 1,8-2,3g 3-p cimenol, 0,8-1,2g 3-fenil-propanoil, pomocné látky: sorbimakrogol-palmitat, vodno-liehový výťažok z bylín (listy orecha, tymian, majorán záhradný, pamajorán obyčajný)

Upozornenie: Požadovaný účinok sa dosiahne iba pri aplikácii v doporučenom pomere a počtu dávok. Prípravok Naf nenahrádza cielenú liečbu proti varroa destructor veterinárnymi liekmi. Dodržujte predpisy o bezpečnosti a ochrane zdravia pri práci (ochranné oblečenie).

Prípravok nie je škodlivý na ryby a iné vodné živočíchy, ani na hmyz.
Uchovávajte: do 25 °C, na tmavom a suchom mieste, mimo dosahu detí.

Balenie: 1000ml


NAF 1l

28,80 €

Produkty v rovnakej kategórii: 8

Nonosz plusz 1l

Nonosz plusz 1l Prípravok je vhodný na posilnenie včelstva a na podporu zvýšenia znášky. Včelstvo je zároveň odolnejšie proti niektorým chorobám (Nosema).
28,50 €

Vernalis BeeStart 0,5kg

Prípravok určený pre včely medonosné s obsahom bielkovín, tymolu, oleja z medovky lekárskej a morského bioaktívneho extraktu. Vhodný na doplnkovú liečbu infekcií Varroa, Nosema apis a ceranae.
1,90 €

Vernalis Complex 0,5kg

Prípravok určený pre včely medonosné Vernalis Complex s obsahom bielkovín vhodný na  doplnkovú liečbu varroázy a na infekcie Nosema apis a ceranae. Pridané peľové náhradky - inaktivované...
2,10 €
  • Ak máte otázky,  zavolajte nám! Ak máte otázky, zavolajte nám!
  • Tovar môžete vrátiť do 14 dní Tovar môžete vrátiť do 14 dní
  • Ponúkame len najlepšie ceny Ponúkame len najlepšie ceny
  • Rýchle dodanie tovaru skladom Rýchle dodanie tovaru skladom