Vernalis BeeStart 0,5kg
  • Vernalis BeeStart 0,5kg

Vernalis BeeStart 0,5kg

Vernalis BeeStart 0,5kg

Prípravok určený pre včely medonosné s obsahom bielkovín, tymolu, oleja z medovky lekárskej a morského bioaktívneho extraktu. Vhodný na doplnkovú liečbu infekcií Varroa, Nosema apis a ceranae.

1,90 € S DPH
Na sklade Doručenie do 2 dní
05433
VERNALIS BEESTART 0,5kg

Prípravok určený pre včely medonosné

Prípravok s obsahom bielkovín vhodný na doplnkovú liečbu varroázy a na infekcie Nosema apis a ceranae.

Obsahuje prípravok Hive Alive, ktorý s obsahom tymolu, oleja z medovky lekárskej a morského bioaktívneho extraktu pomáha pri liečbe Varroázy včiel a pomáha pri infekciách Nosema apis a cerenae. Pridané peľové náhradky - inaktivované pivovarské kvasnice zvyšujú všeobecnú odolnosť včiel, čím zlepšujú ich toleranciu voči stresu. Nemá vplyv na kvalitu medu.

Zloženie: Hive Alive 5ml, Pomocné látky: peľové náhradky - inaktivované pivovarské kvasnice, sacharóza, fruktózovo - glukózový sirup, čistená voda. Neobsahuje živočíšne bielkoviny ani sóju.

Indikácie: Na doplnkovú liečbu varroázy a/alebo na infekcie Nosema apis a ceranae. Kŕmenie sa odporúča najmä v období jarnej stimulácie (od konca februára) a zimnej prípravy (od konca júla) ako aj počas leta v prípade nedostatku peľu, aj na posilnenie mladých včelích rodín a pri chove včelích matiek.

Jedna dávka (0,5kg) Vernalis Beestart obsahuje polovičné množstvo Hive Alive, ktoré je odporúčané na jednorázovú podpornú liečbu jedného včelstva, preto sa odporúča podať jednému včelstvu 2 balenia tak, aby kŕmenie bolo kontinuálne.

Nepodávať počas znášky!

Použitie: Ostrým nožom urobte 2-3 zárezy na jednej strane výrobku, potom položte na rámiky zárezom nadol tak, aby včely mali čo najväčšiu plochu a ľahký prístup.

Vedľajšie účinky: žiadne, Kontraindikácie: žiadne, Ochranná lehota: 0 dní

Skladovanie: Uchovávajte pri teplote nižšej ako 25°C na suchom mieste a chráňte pred slnečným svetlom. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.

Len na účely ochrany zdravia alebo starostlivosti o zvieratá!

Nepoužité a nespotrebované množstvo a obal sa likviduje v zmysle platných právnych predpisov.

Balenie: 0,5kg

Vernalis BeeStart 0,5kg

1,90 €

Produkty v rovnakej kategórii: 8

Vernalis Herba 1kg

Plnohodnotné krmivo pre včely medonosné VERNALIS HERBA 1kg je  cukrové cesto s náhradou peľu  a s odvarom z 8 druhov čajových bylín na kŕmenie včiel.
2,50 €

Vernalis Complex 0,5kg

Prípravok určený pre včely medonosné Vernalis Complex s obsahom bielkovín vhodný na  doplnkovú liečbu varroázy a na infekcie Nosema apis a ceranae. Pridané peľové náhradky - inaktivované...
2,10 €
  • Ak máte otázky,  zavolajte nám! Ak máte otázky, zavolajte nám!
  • Tovar môžete vrátiť do 14 dní Tovar môžete vrátiť do 14 dní
  • Ponúkame len najlepšie ceny Ponúkame len najlepšie ceny
  • Rýchle dodanie tovaru skladom Rýchle dodanie tovaru skladom