Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

Vernalis Complex 0,5kg

Prípravok určený pre včely medonosné

Vernalis Complex s obsahom bielkovín vhodný na  doplnkovú liečbu varroázy a na infekcie Nosema apis a ceranae. Pridané peľové náhradky - inaktivované pivovarské kvasnice zvyšujú všeobecnú odolnosť včiel.

Zdieľať:

05432

Dodanie do 7-10 dní

2,10 €s DPH

Vernalis Complex 0,5kg

Vernalis COMPLEX 0,5 kg

Prípravok určený pre včely medonosné

Prípravok s obsahom bielkovín vhodný na doplnkovú liečbu varroázy a na infekcie Nosema apis a ceranae.

Obsahuje prípravok Optima, ktorý pomáha pri liečbe varroázy včiel a obsahuje Nozevit, ktorý pomáha pri infekciách Nosema apis a cerenae. Pridané peľové náhrady - inaktivované pivovarské kvasnice zvyšujú všeobecnú odolnosť včiel, čím zlepšujú ich toleranciu voči stresu. Nemá vplyv na kvalitu medu.

Zloženie: Optima 5ml, Nozevit 1,5ml, Pomocné látky: peľové náhrady - inaktivované pivovarské kvasnice, sacharóza, fruktózovo - glukózový sirup, čistená voda. Neobsahuje živočíšne bielkoviny ani sóju.

Indikácie: Na doplnkovú liečbu varroázy a/alebo na infekcie Nosema apis a ceranae. Kŕmenie sa odporúča najmä v období jarnej stimulácie (od konca februára) a zimnej prípravy (od konca júla) ako aj počas leta v prípade nedostatku peľu, aj na posilnenie mladých včelích rodín a pri chove včelích matiek.

Jedna dávka (0,5kg) Vernalis Compex obsahuje také množstvo Optimy a Nozevitu, ktoré je odporúčané na jednorázovú podpornú liečbu jedného včelstva. Dávkovanie pri infekcii: v prípade podpornej liečbe infikovaného včelstva sa odporúča podávať 3kg, max. 4kg tak, aby kŕmenie bolo kontinuálne.

Použitie: Ostrým nožom urobte 2-3 zárezy na jednej strane výrobku, potom položte na rámiky zárezom nadol tak, aby včely mali čo najväčšiu plochu a ľahký prístup.

Vedľajšie účinky: žiadne, Kontraindikácie: žiadne, Ochranná lehota: 0 dní

Skladovanie: Uchovávajte pri teplote nižšej ako 25°C na suchom mieste a chráňte pred slnečným svetlom. Uchovávajte mimo dosahu a dohľadu detí.

Len na účely ochrany zdravia alebo starostlivosti o zvieratá!

Nepoužité a nespotrebované množstvo a obal sa likviduje v zmysle platných právnych predpisov.

Výrobca: Vernalis Bt., HU - 7694 Hosszúhetény

Balenie: 0,5kg


Platobné a dopravné podmienky

Objednávky z nášho internetového obchodu je možné uhradiť následujúcimi spôsobmi:

  • V hotovosti pri osobnom odbere
    Za tovar zaplatíte pri jeho prevzatí v jednej z našich predajní: v Lehniciach alebo vo Svätom Petre
  • V hotovosti pri doručení (dobierka)
    Celkovú sumu za tovar uhradíte až pri preberaní zásielky kuriérovi.

Objednaný tovar doručujeme následovnými spôsobmi:

  • Osobný odber
    Po skompletizovaní Vašej objednávky Vás budeme kontaktovať telefonicky alebo zmenou stavu objednávky na "Pripravená na osobný odber", kedy si môžete vyzdvihnúť Váš objednaný tovar.
  • Kuriérom DPD – na adresu
    Balíky do 31,5kg. Termín dodania tovaru je 1-2 pracovné dni. Prepravné účtujeme podľa váhy tovaru za každý balík.
  • Kuriérom Geis alebo Toprans - paletové zásielky (napr. medomet, sklenené poháre, krmivo,...)

Výška poštovného a balného záleží od skutočnej hmotnosti zásielky, od objemu zásielky, počtu balíkov a vzdialenosti miesta doručenia. Objem balíka nesmie prekročiť isté hranice, preto objemnejší tovar, ako napr. plastové obaly na med musíme baliť do viacerých balíkov (príklad: iba 200ks plastových obalov na 1kg medu môže ísť do jedného balíka). Dopravu za paletové zásielky konzultujeme v každom prípade so zákazníkom (napr. medomet, sklenené poháre, krmivo).

Zákazníci, ktorí kúpili tento produkt, kúpili tiež:

Skrolovať na hor