A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Tisztított propolisz 20g

• gyulladáscsökkentő hatások

• megbirkózik a baktériumokkal, bacilusokkal és vírusokkal

• természeti csoda

• komposztálható celofánba csomagolva

 

Megosztás:

13253

Készleten

5,80 €Adóval

Tisztított propolisz 20g

Széles körű hatékonyságú segítő A propolisz antibakteriális hatású, és tökéletesen megvédi az egész kaptárt a különböző fertőzési forrásoktól. Ugyanaz, mint amikor fertőtlenítük a fürdőszobát – elpusztítjuk az összes baktériumot. Kíméletesen gyűjthetjük a propoliszt a méhekről, és kozmetikai és egyéb termékeinken keresztül megfelelően felhasználhatjuk.

A propolisz összetétele A propolisz bioaktív anyagok, gyanta, illóolajok és virágpor gazdag keveréke, amelyet a méhek gyűjtenek össze fákról és növényekről. Nagyon kellemes aromás illata van. Színe az életkor szerint változik – a legrégebbi a sötétbarna propolisz, amelyet nyers formájában biztosan ismerunk, a fiatalabb propolisz zöldessárga színű. Mindegyik propolisz összetétele némileg eltérő, mivel a méhek nem kémcsövekben és lombikban mérik termékeiket. A keverék körülbelül 50%-a gyantaszerű anyag, körülbelül 30%-a méhviasz és körülbelül 10%-a balzsam és illóolaj. A B-vitaminok is fontos részét képezik összetételének.

Hogyan dolgoznak a méhek a propoliszszal Neve a görög pro (korábban) és polis (város) szavakból ered – a méhek propoliszt használnak, hogy megvédjék területüket a hívatlan behatolóktól, de a vírusoktól és baktériumoktól is. A propolisz fertőtlenítő hatású, védi a méheket a gombáktól, vírusoktól és baktériumoktól. A méhek kibélelik vele a falakat és a kaptár egyéb részeit. A propoliszt méhragasztónak is nevezik. A méhek "szigetelik" (védik) vele kaptárukat és védőanyagként használják. Mindenféle repedés vagy lyuk lezárására használják a kaptár falán. Ha olyan állat kerül a kaptárba, amelyet a méhek súlya miatt nem tudnak eltávolítani, például egy egér, akkor vastag propoliszréteggel vonják be, és így teljesen megakadályozzák annak lebomlását.

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

 • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
  A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
 • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
  A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

 • Személyes átvétel
  Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
 • DPD futárszolgálat – Címre
  31,5kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
 • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány,..

A postaköltség és a csomagolás mértéke függ a küldemény tényleges súlyától, a küldemény mennyiségétől, a csomagok számától és a kézbesítés helyének távolságától. A csomag térfogata nem haladhat meg bizonyos határokat, ezért a terjedelmesebb áruk, mint pl. a méz műanyagcsomagolását több csomagba kell csomagolni (például: egy csomagba 1 kg mézre csak 200 darab műanyag csomagolás kerülhet). A raklapos szállítmányok (pl. méhsejt, üvegpoharak, takarmány) szállításáról mindig egyeztetünk a megrendelővel.

Kapcsolódó termékek

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel