Fogkrém propolisszal
  • Fogkrém propolisszal
  • Fogkrém propolisszal

Fogkrém propolisszal

Fogkrém propolisszal

A finom propoliszos fogkrém nagyon friss ízű és aromájú. Enyhén frissít, nem csípős és kellemes érzetet hagy a szájban. Nem túl kifejező, hanem éppen ellenkezőleg, hatásos. A propolisz gátolja a baktériumok szaporodását.

3,60 € Adóval együtt
Készleten Kézbesítés 2 napon belül

Fogkrém propolisszal 75g

Illatosító és nyugtató hatású.Paradontózisra is használható.A propolisz erősíti az ínyt, pusztítja a baktériumokat, csökkenti a gyulladást, enyhíti a fájdalmat, segíti a gyógyulást.

összetevők Dikalcium-foszfát-dihidrát, víz, glicerin, szorbit, hidroxi-etil-cellulóz, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-monofluor-foszfát, titán-dioxid, alumínium-hidroxid, aroma, propolisz kivonat, alumínium-klórhidrát, allantoin, nátrium-citromsav, ecetsav, alantoin - Limonén, Linalool

Gyengéd, ápoló és nyugtató:
"A propoliszos fogkrém frissítő, szagtalanító és nyugtató hatású. Fogágybetegség esetén is használható. A propolisz gyulladáscsökkentő hatású, gátolja a baktériumok szaporodását." Milan Pleva, a családi vállalkozás alapítója

Gyengéd fogkrém, amely alkalmas napi tisztításra A rendszeres és gondos fogtisztítás a legjobb módja az egészséges és szép mosolynak. Naponta legalább kétszer kell fogat mosni, mindig étkezés előtt, mert étkezés után csökken a lepedék pH-értéke. A foglepedék savas hatású és demineralizálja a fogzománcot, így amikor étkezés után fogat mosol, a lepedékkel együtt a fogzománc egy vékony rétegét is eltávolítod.

Ugyanakkor a fogmosásnak nem szabad véletlenül történnie – óvatosan figyeljen egyszerre egy fogra, és tisztítsa meg minden oldalról, hogy ne felejtsen el egyet sem.

Fogkrém propolisszal

3,60 €

8 hasonló termékek ugyanazon kategóriában:

  • Kérdése van? Hívjon minket! Kérdése van? Hívjon minket!
  • Pénzvisszafizetés 14 napon belül Pénzvisszafizetés 14 napon belül
  • Csak a legjobb árakat kínáljuk Csak a legjobb árakat kínáljuk
  • Termékek gyors kiszállítása Termékek gyors kiszállítása