MEDE

Üdvözöljük a MEDE méhészbolt oldalán!

Örülünk, hogy az üzletünk mellett döntött.

A kínálatunkból rendelt árut utánvételesen küldjük Szlovákiában és Magyarországra is.

Megrendelését e-mailen, telefonon a +421 915 666 556 telefonszámon vagy a webshopon keresztül adhatja le.

99%-a a kínálatunknak raktáron van és 1-2 munkanapon belül tudjuk küldeni. Annál az árunál, amiből kevesebb van vagy épp elfogyott, fel van tüntetve egy megjegyzés: Elérhetőség 7-10 nap.

Kérjük, fordítson figyelmet a további megjegyzéseknek is a képek alatt, mint:

- Csak személyes átvétel – az így jelölt terméket nem postázzuk, kizárólag személyesen vehető át az üzletben.

- Külön csomagoljuk – az így jelölt terméket nagysága miatt egy külön csomagban küldjük, a rendelés többi részével nem csomagolható egybe.

A rendszer által számolt postaköltség Szlovákiára érvényes. Magyarországi szállítási költségről a megrendelést követően előzőlegesen tájékoztatjuk, fizetés a futárszolgálatnak az aktuális banki árfolyam szerint forintban történik majd.


Kellemes vásárlást kívánunk!

Nyitvatartási idő:

Hé.9:00-12:00 és 14:00-17:00
Ke.9:00-12:00 és 14:00-17:00
Sze.9:00-12:00 és 14:00-17:00
Csü.9:00-12:00 és 14:00-17:00
Pé.9:00-12:00 és 14:00-17:00
Szo.8:00-12:00

Vasárnap és államünnepeken zárva.

Előzetes telefonos egyeztetés alapján szívesen állunk rendelkezésére a nyitvatartási időn kívül is.

Állatgyógyászati készítmények méhek részére:

Állatgyógyászati készítmények méhek részére való nagykereskedésével is foglalkozunk, engedély kiadója ÚŠKVBL sz. 119/2013-200-D. A készítmények receptkötelesek és nem árusíthatók a web-shopon keresztül.

Nagykereskedés:

A méhészbolton és a web-shopon kívül nagykereskedési web-shopot is üzemeltetünk az egész kínálatunkból a méhészboltok számára. A Pleva méhtermékes kozmetikumokra, méhecskés jétékokra, mézes cukorkákra a viszonteladóknak szintén nagykereskedési árakat kínálunk. A belépéshez a nagykerskedési web-shophoz telefonon kérhet információkat.

Mészáros Károly - MEDE

Mészáros Károly méhészkedésének története 1992-ben kezdődött íródni, mikor iskolás korában felfedezett egy öreg kaptárat a padláson. Nagypapája segítségével felújította és megkapta az első méhcsaládját. A méhcsaládok létszámát azóta is szorgalmasan növeli, ahogy a méhek tanulmányozását, ismeretét is bővíti. 2006-tól regisztrált méhanya nevelő, Szlovák krajnai méhekkel foglalkozik. Tudását és tapasztalatait mindig szívesen megosztja a méhészekkel.

2004-ben feleségével közösen megnyitották méhészeti szaküzletüket Légen, ahol a méhészkedéssel kapcsolatos tanácsadáson kívül teljeskörű méhészeti kellékeket kínálnak úgy kezdő, mint professzionális méhészek számára. Az üzlet nem csak a méhészeknek szolgál, bárki rengeteg érdekességgel találkozhat it, mint a méhtermékek: méz, virágpor, propolisz, méhpempő, méhviasz és méhtermékekből készült kozmetikumok, méhviasz gyertyák és mézbor. A kis méhészekre rengeteg méhecskés játék, ajándéktárgy és mézes finomság vár. Édes és egészséges ajándék csomagokat, ajándék kosarakat készítünk bármely családi eseményre: születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy csak úgy egyszerűen szeretetből.

Görgess fel