A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Mézes - vaníliás szájbalzsam 7g

• természetes ajakvédelem

• praktikus alkalmazás

Használata: A vaníliás ajakbalzsamot egyenletesen vigye fel az ajkak teljes felületére. Használja naponta többször, szükség szerint

Megosztás:

13029

8594022242569

Készleten

3,60 €Adóval

Mézes - vaníliás szájbalzsam 7g

Hatékony méhészeti anyagok A vaníliás ajakápoló igazán nagy mennyiségben tartalmaz hatékony méhészeti anyagokat. A propolisz gyengéden kezeli az ajkait és kezeli a kisebb repedéseket. Az illatos méz gyönyörűen ápolja és hidratálja az ajkakat, így megelőzi az ajkak kiszáradását és kirepedezését. A méhviasz véd az időjárás hatásaitól, rugalmasan tartja az ajkait és gyönyörű és természetes megjelenést kölcsönöz nekik. A balzsamban található finom olajok – szőlő és napraforgó – szintén ápolják az ajkakat. A vanília ízű ajakápolók minden összetevője teljesen természetes.

Súly: 7 g

Összetevők:Helianthus Annuus Seed Oil, Cera Alba, Vitis Vinifera Seed Oil, Butyrospermum Parkii vaj, Lanolin, Rizinus Communis Seed Oil, Tocopherol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Mel, Alcohol Denat. ,Propolisz kivonat

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
    A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
  • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
    A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

  • Személyes átvétel
    Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
  • DPD futárszolgálat – Címre
    31,5kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
  • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány,..

A postaköltség és a csomagolás mértéke függ a küldemény tényleges súlyától, a küldemény mennyiségétől, a csomagok számától és a kézbesítés helyének távolságától. A csomag térfogata nem haladhat meg bizonyos határokat, ezért a terjedelmesebb áruk, mint pl. a méz műanyagcsomagolását több csomagba kell csomagolni (például: egy csomagba 1 kg mézre csak 200 darab műanyag csomagolás kerülhet). A raklapos szállítmányok (pl. méhsejt, üvegpoharak, takarmány) szállításáról mindig egyeztetünk a megrendelővel.

Kapcsolódó termékek

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel