Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

Stereomikroskop Bresser Science ETD-101

Mikroskop Bresser Science ETD-101 7-45x je kvalitný stereoskopický mikroskop so zoomovým stereo objektívom, skvelým optickým výkonom a veľkou pracovnou vzdialenosťou najmä na pozorovanie povrchov rôznych materiálov v odrazenom svetle, ale čiastočne aj tenkých biologických materiálov v prechádzajúcom svetle.

Hmotnosť: 7,1kg

Zdieľať:

Dodanie do 7-10 dní

1 600,00 €s DPH

Stereomikroskop Bresser Science ETD-101

Vysokokvalitný stereo mikroskop s odrazeným a prepusteným svetlom pre profesionálne aplikácie

  • Hlava binokulárneho mikroskopu otočná o 360°
  • Vysoko kvalitný stereo mikroskop odrazeného/prepusteného svetla
  • Nastaviteľný očný reliéf
  • Obojstranne nastaviteľná dioptrická korekcia
  • Objektívy: 0,7x - 4,5x stereo zoom objektív
  • Výnimočne veľký rozsah nastavenia výšky

Svoje veľmi dobré uplatnenie nájde v v medicínskom, poľnohospodárskom a lesníckom výskume, na pracoviskách civilnej ochrany, na školách a vo vedeckých inštitúciách ako aj pri inšpekciách, práci s drobnými súčiastkami v elektrotechnickom priemysle, pri kontrole kvality aj pri precíznych strojárskych aplikáciách. A samozrejme aj v botanike, numizmatike a filatélii. 

Achromatický zoom objektív s plynule meniteľným zväčšením v rozsahu 0,7-4,5x v kombinácii so širokouhlým okulárom WF10x v balení umožňuje rozsah zväčšení 7-45x. Mikroskop prináša vzpriamený kontrastný obraz s vysokou svetelnosťou, farebnou vernosťou, bohatý na detail. 

Prispieva k tomu aj jasné halogenové osvetlenie s výkonom 10W a plynule meniteľnou intenzitou jasu. Spodné aj vrchné osvetlenie môžu byť zapnuté každé samostatne alebo súčasne naraz. Uhol odrazeného bočného svetla sa dá meniť a uzamknúť v potrebnej pozícii.

Maximálna výška pozorovateľného objektu je 13cm, pracovná vzdialenosť +/-80mm. Pre zlepšenie kontrastu pozorovaného preparátu sa dodávajú s mikroskopom 90mm kruhové podložky, matná a čierno/biela. Binokulárna hlava otočná o 360° má sklon tubusov 45°. Medziočná vzdialenosť okulárových tubusov sa dá nastaviť v rozsahu od 52–75mm. Nastaviteľná je aj dioptrická korekcia. V balení nájdete aj pár gumových očníc proti rušivému bočnému svetlu.

Obsah balenia:

Mikroskop, protiprachový obal, gumové očnice - 1 pár, sieťový napájací zdroj 230V, 2 plastové dostičky na predmety

Platobné a dopravné podmienky

Objednávky z nášho internetového obchodu je možné uhradiť následujúcimi spôsobmi:

  • V hotovosti pri osobnom odbere
    Za tovar zaplatíte pri jeho prevzatí v jednej z našich predajní: v Lehniciach alebo vo Svätom Petre
  • V hotovosti pri doručení (dobierka)
    Celkovú sumu za tovar uhradíte až pri preberaní zásielky kuriérovi.

Objednaný tovar doručujeme následovnými spôsobmi:

  • Osobný odber
    Po skompletizovaní Vašej objednávky Vás budeme kontaktovať telefonicky alebo zmenou stavu objednávky na "Pripravená na osobný odber", kedy si môžete vyzdvihnúť Váš objednaný tovar.
  • Kuriérom DPD – na adresu
    Balíky do 31,5kg. Termín dodania tovaru je 1-2 pracovné dni. Prepravné účtujeme podľa váhy tovaru za každý balík.
  • Kuriérom Geis alebo Toprans - paletové zásielky (napr. medomet, sklenené poháre, krmivo,...)

Výška poštovného a balného záleží od skutočnej hmotnosti zásielky, od objemu zásielky, počtu balíkov a vzdialenosti miesta doručenia. Objem balíka nesmie prekročiť isté hranice, preto objemnejší tovar, ako napr. plastové obaly na med musíme baliť do viacerých balíkov (príklad: iba 200ks plastových obalov na 1kg medu môže ísť do jedného balíka). Dopravu za paletové zásielky konzultujeme v každom prípade so zákazníkom (napr. medomet, sklenené poháre, krmivo).

Súvisiace produkty

Skrolovať na hor