Na našich stránkach sú používané súbory cookies pre Vašu maximálnu spokojnosť pri prehliadaní. Odporúčame, aby ste ich akceptovali.

Nové
Polomaska veľkosť S

Polomaska veľkosť S

Polomaska veľkosť S (malá) - bez filtra

  • Spoľahlivá ochrana proti plynom, parám a časticiam
  • Jednoduché upevnenie filtra – bez použitia ďalších adaptérov
  • Nenáročné na údržbu a odolné
Výška polomasky: 12cm
!Pozor! Filtre nie sú súčasťou masiek a objednávajú sa samostatne.

Zdieľať:

06801

Na sklade

32,50 €s DPH

Polomaska veľkosť S

Polomasky Séria 7000 môžu byť kombinované s rôznymi protiplynovými a protičasticovými filtrami EasyLock® bez použitia ďalších adaptérov a špeciálnych predfiltrov. Pre užívateľov to znamená vysoký stupeň flexibility a ľahké skladovanie. Polomasky Séria 7000 sú nenáročné na údržbu, výmena náhradných dielov a čistenie sú ľahké a rýchle. Vysoký komfort nosenia je daný nízkou hmotnosťou a mäkkými materiálmi. Anatomicky tvarované tesnenie poskytuje komfortné a tesné usadenie. Robustné telo masky z termoplastického TPE so širokou sediacou manžetou - nedráždi pokožku. Optimálne rozloženie tlaku upínacích pásov, čistý dizajn s minimom hrán a rohov, ktoré by mohli zachytávať predmety z pracovného prostredia.

Spája maximálny komfort s minimálnou údržbou. Príslušenstvo sa skladá z niekoľkých ľahko vymeniteľných častí, ktoré umožňujú ľahko kombinovať plynové filtre s filtrami pevných častíc.

Polomaska je u profesionálov veľmi obľúbená pre svoje jednoduché používanie, dobre sa znáša aj pri celodennom nosení. Jeho prevádzka je vďaka kombinácii jednotlivých cenovo dostupných filtrov lacná, takže si môžete ľahko zostaviť kombináciu presne na váš účel.

Platobné a dopravné podmienky

Objednávky z nášho internetového obchodu je možné uhradiť následujúcimi spôsobmi:

  • V hotovosti pri osobnom odbere
    Za tovar zaplatíte pri jeho prevzatí v jednej z našich predajní: v Lehniciach alebo vo Svätom Petre
  • V hotovosti pri doručení (dobierka)
    Celkovú sumu za tovar uhradíte až pri preberaní zásielky kuriérovi.

Objednaný tovar doručujeme následovnými spôsobmi:

  • Osobný odber
    Po skompletizovaní Vašej objednávky Vás budeme kontaktovať telefonicky alebo zmenou stavu objednávky na "Pripravená na osobný odber", kedy si môžete vyzdvihnúť Váš objednaný tovar.
  • Kuriérom DPD – na adresu
    Balíky do 31,5kg. Termín dodania tovaru je 1-2 pracovné dni. Prepravné účtujeme podľa váhy tovaru za každý balík.
  • Kuriérom Geis alebo Toprans - paletové zásielky (napr. medomet, sklenené poháre, krmivo,...)

Výška poštovného a balného záleží od skutočnej hmotnosti zásielky, od objemu zásielky, počtu balíkov a vzdialenosti miesta doručenia. Objem balíka nesmie prekročiť isté hranice, preto objemnejší tovar, ako napr. plastové obaly na med musíme baliť do viacerých balíkov (príklad: iba 200ks plastových obalov na 1kg medu môže ísť do jedného balíka). Dopravu za paletové zásielky konzultujeme v každom prípade so zákazníkom (napr. medomet, sklenené poháre, krmivo).

Súvisiace produkty

Skrolovať na hor