A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Propolisz mézben 0,5%, 250g

A propolisz gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, baktérium és vírusölő. Növeli a szervezet védekező képességét, szervezet általános gyengülésénél használandó, különböző gyulladásos betegségeknél,náthánál, megfázásnál, aknéra. Vásárlóink tapasztalatai: gyomor- és epefájdalmaknál, gyomorfekélynél, hangszál megbetegedésnél.

Adagolás: maximum 1 teáskanállal naponta.

Megosztás:

13271

Készleten

6,00 €Adóval

Propolisz mézben 0,5%, 250g

A termék nem ajánlatos gyerekeknek, állapotos és szoptató nőknek.

Óvatosság szükséges a méhészeti termékekre allergiások számára.

Kiváló minőségű cseh méhméz Minden mézünknél ügyelünk arra, hogy a lehető legjobb minőségűek legyenek, és a feldolgozás során ne hevítsék fel 40 °C-nál magasabb hőmérsékletre. Ennek köszönhetően minden mézünk alkalmas a RAW diétára is. A minőség mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy mézeink cseh eredetűek legyenek. Az egyik oka annak, hogy szlovák mézet kínálunk, mert alkalmas (egészségesebb) arra, hogy szervezetünk olyan ételeket fogyasszon, amelyek arról a területről származnak, ahol élünk.

A propolisz pasztőrözött mézben van

Minden kevert mézünkhöz pasztőrözött mézet használunk. A mézragasztás a mechanikus keverés technológiai eljárása, melynek során a méz finom pépes állagot kap. Az így feldolgozott méz nem kristályosodik ki, hosszan megőrzi kellemes állagát, könnyen kezelhető - puha marad, könnyen kikanalazható, könnyen kenhető és nem folyik le.

A kevert mézeknél is alkalmazunk ragasztást, mert a krémes állag megakadályozza a keverék elválasztását a méztől, illetve ha mégis megtörténik a szétválás (ez elsősorban a kakaóbabot érinti, amely hajlamos a tetejére úszni) ragasztott méz könnyen keverhető. 

Az Európai Parlament és az Európai Közösség Tanácsának sz. 1924/2006 nem adhatunk további információkat és egészségügyi állításokat ezzel a termékkel kapcsolatban. Ezért kérjük, olvassa el a propolisz konkrét hatásait külső forrásokban az interneten.

 

 

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

 • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
  A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
 • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
  A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

 • Személyes átvétel
  Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
 • DPD futárszolgálat – Címre
  31,5kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
 • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány,..

A postaköltség és a csomagolás mértéke függ a küldemény tényleges súlyától, a küldemény mennyiségétől, a csomagok számától és a kézbesítés helyének távolságától. A csomag térfogata nem haladhat meg bizonyos határokat, ezért a terjedelmesebb áruk, mint pl. a méz műanyagcsomagolását több csomagba kell csomagolni (például: egy csomagba 1 kg mézre csak 200 darab műanyag csomagolás kerülhet). A raklapos szállítmányok (pl. méhsejt, üvegpoharak, takarmány) szállításáról mindig egyeztetünk a megrendelővel.

Kapcsolódó termékek

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel