A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

FURETTO

Megosztás:

03501

Készleten

270,00 €Adóval

FURETTO

Súly 1,5kg.

 

Furetto-porlasztó kártevők ellen

A Furetto könnyű, egyszerűen kezelhető, könnyen tölthető és adagolható,"egykezes" eszköz. A gőzösítés, porlasztás elvén működik.

A spirálcsövet gáz fűti, amelybe a befecskendezett anyag gőzzé alakul és ez a szerkezet végén lévő fúvókán távozik. A Furetto mikroszkopikus részekre porlasztja az anyagot, a mikron tizedére.

Az adagoló gomb egyszeri megnyomásával 1 köbcentiméter anyagot, szert porlaszt szét, amely 3 köbméter  ködfüstnek felel meg 40C fokon. Pontosan ennyi kell a hatásos védekezéshez. A folyamat 5 másodpercet vesz igénybe.

A spirál 190g-os gázpalackról melegszik fel.

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

 • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
  A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
 • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
  A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

 • Személyes átvétel
  Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
 • DPD futárszolgálat – Címre
  31,5kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
 • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány,..

A postaköltség és a csomagolás mértéke függ a küldemény tényleges súlyától, a küldemény mennyiségétől, a csomagok számától és a kézbesítés helyének távolságától. A csomag térfogata nem haladhat meg bizonyos határokat, ezért a terjedelmesebb áruk, mint pl. a méz műanyagcsomagolását több csomagba kell csomagolni (például: egy csomagba 1 kg mézre csak 200 darab műanyag csomagolás kerülhet). A raklapos szállítmányok (pl. méhsejt, üvegpoharak, takarmány) szállításáról mindig egyeztetünk a megrendelővel.

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel