A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Fém anyarács 380x475

A méh anyarács célja, hogy az anyákat elkülöníthessük.

Megosztás:

01201

Készleten

6,00 €Adóval

Fém anyarács 380x475

hossz 47,5cm

szélesség 38cm

súly 880g

A méh anyarács célja, hogy az anyákat elkülöníthessük, valamint a heréket kiszűrhessük a pároztató kaptárból. Emellett anyátlan dajkacsaládoknál is használhatjuk annak érdekében, hogy a kóbor anyák ne tudjanak beköltözni. A hatékony méztermelés egyik fontos alappillére, hogy a keretekbe petéző méhanyát elkülönítsük attól a résztől, ahova a méhek a mézet hordják. Ha ezt nem tesszük, akkor az anya belepetézik a mézes keretekbe, ami rengeteg plusz munkát eredményez. Használatával az anyának létrehozunk alulra zárva egy fészket, tőle elkülönítve pedig a bármikor biztonsággal leszöktethető mézteret.

A rács nyílásai éppen akkorák, hogy a dolgozók átférjenek rajta, ám a nagyobb termetű herék és a párzott, petéző anyák már nem. A nyílások hosszúkásak, és a jól elkészített rács nyílásainak széle tompa, nem okoz sérüléseket, vagyis bátran közlekedhetnek rajta keresztül.

Mindenképpen biztosítani kell minden leválasztott részen röpnyílást.

A réseket propolisszal, viasszal tapasztják be, így azokon egy idő után nem tudnak átjárni, ezért hangsúlyt kell fektetni a tisztításra.

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

 • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
  A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
 • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
  A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

 • Személyes átvétel
  Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
 • DPD futárszolgálat – Címre
  31,5kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
 • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány,..

A postaköltség és a csomagolás mértéke függ a küldemény tényleges súlyától, a küldemény mennyiségétől, a csomagok számától és a kézbesítés helyének távolságától. A csomag térfogata nem haladhat meg bizonyos határokat, ezért a terjedelmesebb áruk, mint pl. a méz műanyagcsomagolását több csomagba kell csomagolni (például: egy csomagba 1 kg mézre csak 200 darab műanyag csomagolás kerülhet). A raklapos szállítmányok (pl. méhsejt, üvegpoharak, takarmány) szállításáról mindig egyeztetünk a megrendelővel.

Kapcsolódó termékek

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel