

Jemne perlivý nápoj vyrobený z najlepších druhov slovenského kvetového medu. Žiarivá farba a hravé bublinky vás už pri prvom dúšku očaria dokonale sviežim chuťovým zážitkom.
Je vyrobený unikátnou technológiou odberu prírodného oxidu uhličitého obsahujúceho vonné estery, ktorý vzniká pri kvasení medovín.
Prečo environment-friendly?
Pri výrobe je použitý jedinečný systém technológie zachytávania oxidu uhličitého CO2, vznikajúceho pri výrobe medoviny. Takto dokážeme v podmienkach našej spoločnosti výrazne odľahčiť uhlíkovú stopu na životnom prostredí. Zachytený plyn pochádza z alkoholovej fermentácie medoviny, a teda je čisto prírodného pôvodu. Takéto plynné CO2 dáva svojím prírodným pôvodom, vôňou a lahodnou chuťou oveľa vyššiu kvalitatívnu a ekologickú hodnotu než bežný potravinársky CO2, vyrábaný ako medziprodukt z ropy a čpavku.