A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Shea balzsam propolisszal

  • táplálja a bőrt
  • antimikrobiális összetevőket tartalmaz
  • lassítja a ráncok kialakulását

Egyaránt alkalmas száraz és normál bőrre.

Megosztás:

13028

Készleten

9,50 €Adóval

Shea balzsam propolisszal

Használata:

• Külső használatra napi 1-2 alkalommal. 

• Használhatja kenőcsként helyi alkalmazásra és bőrkrémként is.

Oly´ gyengéd, s mégis oly´ erős

Ez a balzsam egyedülálló összetevők egész sorának eddig ismeretlen kombinációját kínálja, amelyek nemcsak a szép megjelenést, hanem az általános egészséget is befolyásolják a bőr alsóbb rétegeiben. Széles körben használható az arcra és az egész testre, emellett csodálatosan természetes az illata is. Tanúsított propolisz kivonatot tartalmaz. Bőre gyönyörűen puha és szó szerint ragyogó lesz az első használat után.

Megszabadulni a ráncoktól

A balzsamban hidegen sajtolt bio sheavajat találunk, mely A, D, E, F vitaminokat, valamint antioxidánsokat, zsírsavakat és fitoszterolokat tartalmaz. Ez az összetevő felelős a rugalmas és puha és bőrért, amely mindig tökéletesen hidratált. Ez jelentősen késlelteti a ráncok kialakulását. Hogy a hatás minél magasabb legyen, más összetevőket is adunk a balzsamhoz, amelyek megsokszorozzák a shea vaj erejét.

Propolisz a regenerációhoz

A második komponens jelentős antiszeptikus hatással rendelkezik. Alkalmas a problémás bőr ápolására, mivel felgyorsítja a teljes gyógyulási folyamatot és a fokozott rugalmasság miatt korlátozza a hegek kialakulását. Javítja a bőr  áteresztőképességét, ezáltal a mézben lévő összes vitamin mélyebbre hatol a bőr felszíne alá.

A stressz többé nem fáraszt

A borhibákért  a rossz levegőminőség és a munkahelyi stressz is felelos. Annak érdekében, hogy a sejtek megfelelően ellazulhassanak és regenerálódhassanak, ennek a balzsamnak a második legfontosabb összetevője a minősített propolisz kivonat. Hatékonyan véd a szabad gyökök és az oxidatív stressz ellen, így segít megőrizni a bőr feszességét és egészségét.

Súly: 30g

természetes összetétel: A bambusz balzsam tisztán természetes összetételű.

Összetevők: Butyrospertum Parkii vaj (organikus shea vaj), Vitis Vinifera Seed Oil (szőlőmagolaj), Helianthus Annuus Seed Oil, Coconus Nucifera Oil (kókuszolaj), Cera Alba, Oliva Oil Decyl észterek, Propolisz kivonat (propolisz kivonat), Helianthus Annuus Magolaj, tokoferol, szkvalán, hidrogénezett olívaolaj, Olea Europea gyümölcsolaj, Olea Europea olaj nem elszappanosítható anyag, propándiol

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
    A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
  • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
    A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

  • Személyes átvétel
    Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
  • DPD futárszolgálat – Címre
    31,5kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
  • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány,..

A postaköltség és a csomagolás mértéke függ a küldemény tényleges súlyától, a küldemény mennyiségétől, a csomagok számától és a kézbesítés helyének távolságától. A csomag térfogata nem haladhat meg bizonyos határokat, ezért a terjedelmesebb áruk, mint pl. a méz műanyagcsomagolását több csomagba kell csomagolni (például: egy csomagba 1 kg mézre csak 200 darab műanyag csomagolás kerülhet). A raklapos szállítmányok (pl. méhsejt, üvegpoharak, takarmány) szállításáról mindig egyeztetünk a megrendelővel.

Kapcsolódó termékek

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel