A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Tojás gyertya

44g

Megosztás:

15252

1,20 €Adóval

Tojás gyertya

44g

(h x sz x m)

4 x 4 x 5,5 cm

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
    A végösszeget üzletünkben az áru átvételekor fizeti meg.
  • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
    A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

  • Személyes átvétel
    Amint elkészítettük az árut az átvételre e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
  • Szlovák Posta - Címre
    Az áru kiszállításának időtartama 5 munkanap. A szállítási költségek súly szerint történnek kiszámításra. A pontos szállítási költséggel kapcsolatban telefonon fogjuk értesíteni.
  • DPD futárszolgálat – Címre
    Az 1kg - 50kg csomagok esetében érhető el. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A pontos szállítási költséggel kapcsolatban telefonon fogjuk értesíteni.

A csomagokat 1kg-ig Szlovák postával küldjük, 1kg felett DPD futárszolgálattal. A postaköltség a fuvarozó cég árlistája alapján van megadva, függ a csomag súlyától. A rendszer által számolt postaköltség csak hozzávetőleges. Szlovákián belüli szállítási költségeket számol. A számlázandó postaköltség a becsomagolt áru súlyától, térfogatától és a csomagok mennyiségétől függ. A csomag térfogatára is van korlátozás, ezért a nagyobb térfogatú árut, mint például a mézes flakonokat több csomagba kell csomagolnunk (például csak 200db 1kg-os mézes flakon küldhető 1 csomagban). A pontos postaköltséget a vásárló kérésére a konkrét megrendelés alapján megadjuk.

Görgess fel