A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

Nyúl gyertya

Méretek: 2,5 x 3,5 x 9 cm

Megosztás:

15652

Kézbesítés 7-10 napon belül

1,00 €Adóval

Nyúl gyertya

Gyertyáinkat kézimunkával 100% méhviaszból készítjük. Gertya égése alatt a lakását elárasztja kellemesen illat. Gyertyagyújtás előtt a gyertyát hőálló felületre kell helyezni. A gyertyákat minden esetben huzatmentes helyen, más hőforrásoktól és éghető anyagoktól távol kell égetni. Ügyeljen arra, hogy az égő gyertyákat ne érhessék el gyermekek és háziállatok. Az égő gyertyákat soha ne hagyja felügyelet nélkül.

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

 • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
  A végösszeget üzleteinkben az áru átvételekor fizeti meg.
 • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
  A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg a futárnak.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

 • Személyes átvétel
  Amint elkészítettük az árut az átvételre, e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
 • DPD futárszolgálat – Címre
  50kg súlyig való csomagok esetében. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A postaköltség a csomag súlyától függ minden egyes csomagnál.
 • Geis vagy Toptrans - raklapos szállítás, pl. pergetők, befőttes üvegek, takarmány 50kg felett,..

A csomagokat 50kg-ig DPD futárszolgálattal küldjük, 50kg felett raklapon küldjük vagy több csomagban. A rendszer által számolt postaköltség csak hozzávetőleges. A számlázandó postaköltség a becsomagolt áru súlyától, térfogatától, a csomagok mennyiségétől és a kiszállítási hely távolságától függ. A csomag térfogatára is van korlátozás, ezért a nagyobb térfogatú árut, mint például a mézes flakonokat több csomagba kell csomagolnunk (például csak 200db 1kg-os mézes flakon küldhető 1 csomagban). A pontos postaköltséget a vásárló kérésére a konkrét megrendelés alapján megadjuk. A raklapos szállítás minden esetben egyeztetve van a vásárlóval.

Kapcsolódó termékek

Vásárlók, akik megvették ezt a terméket, ezt is megvették:

Görgess fel