A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked. Javasoljuk, hogy fogadja el azokat.

QMP- anyapótló feromon

2db/csomag

Megosztás:

07002

5,20 €Adóval

QMP- anyapótló feromon

A feromon egy természetes kémiai anyag, amit az állatok (baleértve a rovarokat is) választanak ki. A feromonok ugyanannak a fajnak az egyedeit vonzzák.

A QMP-t az anyaméh választja ki.A dolgozó méhek az anyét érintve kapják meg, amit a többi dolgozónak átadnak.Ez tartja össze a családot.

 

A Bee Boost termékben, a QMP egy oldat formájában van jelen egy 3mm átmérőjű és 5cm hosszú csőben.A cső lassan, de folyamatosan bocsátja ki a QMP-t ugyanúgy, mint az anya.

 

Átmeneti anyapótlás

Ha Bee Boost-ot, mint átmeneti anyát használunk, akkor a család normálisan fog viselkedni.Vegyük ki az anyát vagy az anyabölcsőket és helyezzük a Bee Boost-ot a helyére.

A család normálisan fog táplálkozni és így megakadályozzuk a méhek szokásos távozását az anya nélküli családokból.

 

"Csellengő"méhek elfogása, amikor a kaptárakat más helyre visszük

Virágporzás idején, amikor a kaptárakat más helyre visszük, ami még repülési körzetben van, sok méhecske a kaptár eredeti helyére tér vissza.

Kísérletek igazolták, hogy amennyiben 2 Bee Boost-ot használunk egy üres lépeket tartalmazó kaptárban, akkor sikeresen be tudjuk fogni azokat a méheket, amelyeket egyébként elveszítenénk.

 

 

 

 

Fizetési és szállítási feltételek

Webáruházunkban a rendelt áru ellenértékét az alábbi módon tudja megfizetni:

 • Készpénzes fizetés személyes átvételkor
  A végösszeget üzletünkben az áru átvételekor fizeti meg.
 • Készpénzes fizetés kiszállításkor (utánvétel)
  A végösszeget az áru kézbesítésekor fizeti meg.

A rendelt árut az alábbi módon szállítjuk ki:

 • Személyes átvétel
  Amint elkészítettük az árut az átvételre e-mailben vagy telefonon értesítjük Önt az átvétel időpontját illetően.
 • Szlovák Posta - Címre
  Az áru kiszállításának időtartama 5 munkanap. A szállítási költségek súly szerint történnek kiszámításra. A pontos szállítási költséggel kapcsolatban telefonon fogjuk értesíteni.
 • DPD futárszolgálat – Címre
  Az 1kg - 50kg csomagok esetében érhető el. Az áru kiszállításának időtartama 1-2 munkanap. A pontos szállítási költséggel kapcsolatban telefonon fogjuk értesíteni.

A csomagokat 1kg-ig Szlovák postával küldjük, 1kg felett DPD futárszolgálattal. A postaköltség a fuvarozó cég árlistája alapján van megadva, függ a csomag súlyától. A rendszer által számolt postaköltség csak hozzávetőleges. Szlovákián belüli szállítási költségeket számol. A számlázandó postaköltség a becsomagolt áru súlyától, térfogatától és a csomagok mennyiségétől függ. A csomag térfogatára is van korlátozás, ezért a nagyobb térfogatú árut, mint például a mézes flakonokat több csomagba kell csomagolnunk (például csak 200db 1kg-os mézes flakon küldhető 1 csomagban). A pontos postaköltséget a vásárló kérésére a konkrét megrendelés alapján megadjuk.

Kapcsolódó termékek

Görgess fel